Friday 21 September 2012

Питање Дверима: Зашто сте толико оптерећени гејевима?

Двери се не баве хомосексуалним особама, већ се оштро боре против наметања тоталитарне идеологије хомосексуализма од стране лгбт-промотера.

21.09.2012

Питање:

Зашто се стално бавите темом геј-параде и гејевима? Кога брига за то што се они шетају? Као да немамо других већих проблема у овој Србији, а ви стално трубите о њима?




Одговор:

Двери се не баве хомосексуалцима већ се баве идеологијом хомосексуализма чија је једна од најснажнијих промотивних и лобистичких активности – геј парада.

Подвлачимо да хомосексуалци нису исто што и геј лобисти.

Хомосексуалци су особе које осећају емотивну и сексуалну привлачност према особама истог пола и потребу за укључење у сексуалну или емотивну везу са особом истог пола.
Двери сматрају да свачије сексуално опредељење треба да остане приватна ствар, као и да су закони ту да штите од дискриминације и насиља над хомосексуалним особама.

За разлику од њих, геј-активисти (геј лобисти, ЛГБТ активисти, ЛГБТ промотери) су особе које спроводе промоцију идеологије хомосексуализма.

Шта више, сматрамо да ЛГБТ активисти злоупотребљавају хомосексуалност особа и саме хомосексуалце за остваривање својих друштвено-политичких циљева. Искоришћавају случајеве насиља над хомосексуалним особама како би наметнуле своју тоталитарну идеологију по којој се свако друштво које је већински хетеросексуално мора присилити (кроз школство, здравствени систем, културу , медије, као и институционалне полуге државе и друштва)  да хомосексуалност прихвати као пожељан начин понашања за нас и нашу децу.

Такође сматрамо да геј лобисти искоришћавају хомосексуалност особа стављајући је јавни простор кроз манифестација као што је тзв. „Прајд“ („Парада поноса“, геј парада) како би извршили притисак на друштвене институције и „излобирали“ одређене политичке циљеве за шта су и ангажовани од стране одређених западних земаља. Не омета их ни чињеница да својим активностима само стварају додатне тензије у нашем друштву и још негативнији однос друштва према хомосексуалним особама (позната је чињеница да су учесталији случајеви насиља над хомосексуалним особама управо у време око геј параде, као и да се угрожене друштвене групе –ратни ветерани, пољопривредници итд..  све чешће одлучују на протесте управо на сам дан геј параде, како би добиле макар одблесак медијске и друштвене пажње која се придаје активностима геј-лобиста).

Дакле, Двери се не баве хомосексуалним особама,  већ се оштро боре против наметања тоталитарне идеологије хомосексуализма од стране лгбт-промотера нашем друштву и нашим породицама, а посебно малолетним лицима – нашој деци.

Хомосексуалци  ≠  Геј лобисти

Разумевање за хомосексуалне особе – ДА;
Афирмација идеологије хомосексуализма – НЕ.


No comments:

Post a Comment