Thursday 12 April 2012

Прва победа председничког кандидата Двери!

Гостујући у синоћној "Пирамиди" на ТВ Прва, Владан Глишић освојио 67% гласова!

Београд, 12.04.2012

Поштовани пријатељи,

велико нам је задовољство да вас обавестимо да је јуче председнички кандидат Двери, Владан Глишић, однео убедљиву победу (67%), гостујући у емисији "Пирамида" на Првој телевизији.

Ова победа је нама веома значајна, не само јер Дверима омогућава поновно појављивање у овако гледаној емисији, већ и зато што се показало оно што Двери већ дуго говоре: Жеља нашег народа за политичким освежењем у Србији је огромна!

Хвала свима који су гласали и подржали Владана Глишића!

До нове победе, ЗА живот Србије!

Лична захвалница Владана Глишића

Поштовани саборци,

Свима вама и свима који подржавају Двери дугујем велику захвалност што смо успели да синоћном победом у „Пирамиди“ освојимо још сат времена медијског простора на електронским медијима са националном фреквенцијом.

Сви ви који знате како је мучан осећај медијске блокаде којој смо доскора били изложени, најбоље осећате који је значај сваког појављивања на медијима који се гледају широм Србије. Зато вам захваљујем што смо заједно изборили синоћну победу.

Онако како смо сакупили потписе за парламентарну и локалне изборне листе Двери, као што смо већ при крају прикупљања потписа за кандидатуру на покрајинским и председничким изборима, онако како смо синоћ победили у „Пирамиди“ – тако ћемо заједно освајати и све будуће победе, спремни на дугу и успешну борбу која нас чека да би Србији и њеним људима вратили живот достојан човека и будућност за све наше породице.


Срдачан и братски поздрав од вашег саборца у борби на председничким изборима,

Владан Глишић

No comments:

Post a Comment