Monday 16 September 2013

Извештај о аеро-загађењу број 4



Драги Пироћанци!

Прослеђујемо вам писмо које смо пре пар дана упутили КОМАНДАНТУ ВАЗДУХОПЛОВСТВA И ПВО генерал-мајору ЖИВАК РАНКУ. Чекаћемо његов одговор и бројати дане док он не стигне. До онда, погледајте нове снимке из прилога које смо недавно забележили.

"Поштовани господине генерал мајоре,

У недостатку релевантних извора и било каквог званичног коментара на питања која се последњих година стално постављају пред јавност Србије, решили смо да се обратимо Вама, као особи која је засигурно најстручнија да по овом питању пружи појашњење. Наиме, реч је о чудним траговима на небу који остају након прелета појединих авиона над Србијом. Све више грађана нам се јавља с молбом да, уколико је то икако могуће, појаснимо питање „chemtrail“-ова, са којим сте засигурно упознати. Верујући да је најбоље потражити одговоре уместо пласирања тенденциозних неистина у јавност, и имајући вере да је Војска Србије темељ наше државе и да без ње држава не би ни постојала, обраћамо Вам се с молбом да нам упутите разјашњење које бисмо ми пренели у јавност, и на тај начин отклонили све недоумице. Уверени смо да управо Ви можете појаснити нашем народу све у вези са наводним запрашивањем из ваздуха, нелегалним прелетима преко наше територије, и да и Ви разумете да је народ коме је стало до очувања здравља и будућности своје деце, жедан одговора и правих информација.

Обраћамо Вам се са молбом да нам одговорите на следећа питања, а ми ћемо ваша појашњења пренети у јавности:

1. Знамо да је изнад Пирота јако фреквентан авио саобраћај али не знамо зашто само у појединим данима авиони остављају веоме дуге и густе трагове иза себе (Прилог 1: Фотографије неба изнад нашег града начињене 9. и 10. септембра у јутарњим часовима. Желимо да напоменемо да таквих трагова није било у претходних десет дана, те је ово разлог више за постављање овог питања)?

2. Да ли је уобичајено да авион оставља иза себе испрекидане трагове? Да ли је то наормалан продукт рада авио-мотора (Прилог 2)?

3. Зашто их иза једних авиона има а других нема трагова, иако лете приближно на истим висинама (прилог 3)?

4. Да ли је нормално да авионски траги не исчезавају већ се претварају у широке и дугуљасте облаке који дуго остају на небу (прилог 4, снимили смо промену на једном те истом трагом која се збила у року од 32 минута)?

Господине генерал-мајоре, ово су само нека питања која нам постављају забринути Пироћанци и други грађани Србије а ми одговоре на њих немамо. Зато их прослеђујемо вама, првом чувару нашег неба и нашег здравља. Вашу адресу смо нашли на сајту Војске Србије и верујемо да је ту постављена баш ради оваквих питања. Из разлога забринутости за опште здравље нашег народа, ово писмо ћемо понављати на свим расположивим медијима све док не добијемо јасне и ваљане одговоре који ће умирити савест грађанства.

Како радили, тако нам Бог помогао!
А како ћутали и не радили, тако нас Бог презрео!"

Повереништво Двери Српских у Пироту

No comments:

Post a Comment