Tuesday 27 March 2012

Пирот стао уз Двери!


Oдржан јавни скуп Двери у Пироту!

Пирот/Београд, 27.03.2012

На скупу одржаном на градском тргу велики број грађана Пирота одлучно је стао у борбу ЗА живот Србије. Пироћанцима су се обратили су се локални повереници Двери Дарко Бјелопавловић и Душан Ранчић, као и обласни повереник за југоисточну Србију Саша Илијић и Бошко Обрадовић, члан управног одбора.

Они су представили идеје покрета, засноване на темељима породичног живота и свих оних вредности које су после деценијски лошег вођења земље изгубиле на значају: достојанство, слобода и национални понос. Грађани Пирота су јасно ставили до знања да желе живу и здраву Србију у којој се подстиче рађање, повећава наталитет и тиме се инвестира у будућност.

Гласним аплаузом су испратили речи Бошка Обрадовића да је досадашњи режим антипородични и да ће се Двери борити да се то промени, и да је само породична Србија јака Србија. Присутни на митингу су одлучни да стану иза Двери, и да нашу поруку шире као једину истину у мору предизборних лажи које нам већ деценијама сервирају исти људи.

Из анкете коју смо урадили на митингу мжемо да закључимо да грађани покрет Двери виде као право освежење на политичкој сцени. После јавног обраћања говорници су сишли са бине међу грађане и саслушали њихове идеје и жеље за боље сутра које виде у програму Двери.

О следећим трибинама Двери - Покрета ЗА живот Србије бићете обавештени наредних дана. Пратите наш сајт!







Свима онима који су нас на овом скупу подржали и свима који су на било који начин били уз нас и помогли у организацији овог скупа, упућујемо речи најдубље братске захвалности.

Нека је слава Богу и народу!
Повереништво Двери - Пирот

1 comment:

  1. Велика је част имати у овом тешком и веома битном тренутку по Србију повереништво Двери у Пироту и то је велики капитал.
    Пироте, не дремај,предузми нешто за себе, за породицу, за достојанство,за част Србије!
    Стижу Двери..и тако мора бити!

    Двери имају и срце и душу за разлику од осталих!

    ReplyDelete