Friday 10 May 2013

НЕ бриселском споразуму!

Поштовани суграђани,
                     Обавештавамо вас да ће Срби са севера Косова и Метохије у петак 10-ог маја на Тргу Републике у Београду организовати протест под слоганом "ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ", са почетком у симоболичном  времену 12:44. Позив је упућен свим грађанима, интелектуалцима и јавним  личностима да се прикључе овом опште народном, ванстраначком протесту и тако се отворено супроставе бриселској капитулацији, споразуму који је државни врх потписао са албанским сепаратистима и зликовцима. Тога дана оставимо све разлике унутар родољубивог блока који је за одбрану Косова и Метохије у саставу Србије, покажимо сложно владајућем режиму да примена бриселског споразума неће проћи.

Ово је јединствена прилика да се саберемо сви: патриотске странке и организације, СПЦ, Срби из Републике Српске, Црне Горе, Крајине, расејања, патриотски интелектуалци и јавност у целини, и тако дамо подршку своме народу на окупираним територијама. Протесту су пришле и у потпуности подржале Српска Радиклана Странка, Демократска Странак Србије, Српске Двери,  Заветници, удружење Ћирилица, и други. Време је да се стане на пут онима који крше Устав Србије, који се одричу се државне територије; време је за оставку Дачићеве и Вучићеве Владе! Време је да се позову на одговорност сви у Влади за рушење интегритета државе Србије, за препуштање тамошњег неалбанског становништва на милост и немилост злочинцима и убицама из редова ОВК.

Национално јединство треба склопити пред Србима-мученицима са Косова и Метохије, и обавезати се да нема размимоилажења унутар националног блока док овај режим не падне са власти. Ако смо сви за одбрану Косова и Метохије, против НАТО интеграција, против хашког суда-џелата Срба, онда нека нам Косовски Завет буде тачка сабирања, јединства, поверења и сарадње.

Како будемо данас радили, таква ће нам и будућност бити, по томе ће нас поколења памтити!



Демократска Странка Србије,
 Српска Радикална Странка,                                                            
Српске Двери

No comments:

Post a Comment