Tuesday 15 October 2013

Рушење централног сајта Двери!


Обрачун са Покретом Двери као једином истинском опозицијом владајућем режиму у Србији одвија се у последње време паралелно у више праваца. У последњих пет дана непрекидно је у току до сада највећи напад на званичну централну интернет презентацију Покрета Двери www.dverisrpske.com. Много пута до сада када су Двери организовале велике антирежимске демонстрације и друге значајне активности покушавано је рушење сајта, али смо успевали да се одбранимо. Екипа стручњака која се бави одбраном нашег сајта тврди да је садашњи напад дело професионалаца иза којих мора стајати озбиљна логистика коју могу да обезбеде искључиво обавештајне службе и државне институције.

Имајући у виду да је поред Путиновог закона о забрани промоције хомосексуализма малолетним лицима отказивање педербала у Београду друга највећа победа Светског конгреса породица против светског геј лобија, да смо отворили случај мита и корупције у Влади Србије тражећи испитивање порекла имовине министра Велимира Илића, да се за викенд одржавају веома битни избори у Врбасу, да је паралелно у току напад на једног од водећих људи нашег Покрета Бошка Обрадовића и чачанско повереништво које је на прошлим изборима освојило 15% гласова, и рушење централног сајта је само део овог мозаика политичког обрачуна са опозицијом коју Двери представљају и окупљање ширег народног фронта око Двери које је у току.

Треба поменути да су Двери једине у Србији реаговале на срамну доделу признања почасног грађанина Лесковца Александру Вучићу и нови титоизам који се развија, са саркастичним предлогом да Лесковац понесе име Вучићевац, и да то нико није смео да пренесе. Такође смо једини у Србији устали против изградње највеће џамије у Европи у Сјеници, што такође нико од великих медија није смео да пренесе. Када се узме у обзир да су Двери истовремено објавиле манифест евроазијских интеграција као јасне алтернативе за погубан пут Србије у ЕУ, као и да смо изнели податке о дугогодишњим блиским везама између Александра Вучића и Драгана Ђиласа - све постаје још јасније зашто Двери толико сметају.

До успешног завршетка ове борбе за одбрану сајта, главне информације преносићемо на обласном сајту Покрета за Рашку област http://www.dveriraskaoblast.com/

Позивамо Вас да нас пратите преко ове алтернативне интернет презентације и званичне Фејсбук странице Покрета.

Хвала на разумевању.

Информативна служба Покрета Двери

No comments:

Post a Comment