Saturday 17 November 2012

Сви у фронт против Европске уније!

Више стотина људи окупило се на протесту Двери испред представништва ЕУ у Београду, где су сви родољубиви Срби позвани на фронт против Европске Унију!

Београду, 17.11.2012
На ветровитом Новом Београду, по непријатно хладном времену на протесту Двери против Хашког трибунала и Европске уније скупило се више стотина људи.

Овај протест, који је изазвао сразмерно малу пажњу медија, али велико узбуђење међу родољубима на алтернативним медијима (пре свега интернету), сабрао је оне снаге које су схватиле да је ослобађајућа пресуда Младену Маркачу и Анти Готовини тренутак када Србија мора да се сабере и коначно каже "Доста је!" Европској унији, Хашком трибуналу и свим оним организацијама и појединцима које истрајавају у гурању Србије и српског народа на овај погубни пут.


Окупљенима су се обратили:

- Санда Рашковић Ивић (ДСС);
- Проф. др Мила Алечковић-Николић, професор са Сорбоне,
- Жељко Цвијановић, уредник "Новог Стандарда";
- Владан Глишић, члан старешинства Двери;
- Бошко Обрадовић, члан старешинства Двери.

Говорници су се сагласили да је ова пресуда шамар Србије који ће је коначно отрезнити од "евроунијатског" сна, и да је крајњи тренутак да се саберу све снаге које су против Европске уније у јединствени фронт, јер, по речима Бошка Обрадовића, "Ми нисмо више евро-скептици, ми смо евро-противници, и тренутак је да направимо фронт против ЕУ".

Више информација наредних сати...

Информативна служба Двери


No comments:

Post a Comment