Friday 5 April 2013

Одговор на "Курирове" неистине

Поштовани грађани,
Прљава кампања СНС-а, СПС-а, УРС-а, ЛДА-а, и ДС-а према Српским Дверима не престаје. Користе се сва средства како би се угушио бунт наорда, утишао вапај мученика на Косову и Метохији, заташкало незадовољство гладних и изнемоглих радника који свакодневно штрајкују на улицама, замаглило незадовољство младих јер живе у безнађу! Репресивни режим не бира средства да наруши слободу изражавања незадовољства, тако да посеже за стварањем и контролисањем афера, писањем лажних текстстова у својим медијима, и блокира појављивање Српских Двери на телевизијама од јавног значаја; суптилно забрањује преношење наших акција и рада. Част изузецима, али Двери у глобалу се налазе у медијском мраку и наша реч се не може јавно чути, нити наш одговор на све ове сплетке и лажи које нам се сервирају.

Власти се користе најпргавијим средствима како се не би „буђење“ људи остварило, разоткрила лажна стварност и разазнала суморна истина. Њима не иде никако у прилог народно освешћење, за шта се боре и залажу Српске Двери, већ је у њиховом интересу да наорд представља обичну шаховску фигуру у њиховим рукама, коју ће да жртвују када им затреба за остварење својих личних, а често и грамзивих, среброљубивих циљева.

Зато је владин таблоид ударио по Српским Дверима, и то баш онда када се најављује велики и заједнички протест пртив ИЗДАЈЕ Србије, против предаје наше територије злочинцима, убицама, најтежим злотворима произашлих из терористичке ОВК.[1] По чијој наредби се то ради можемо да претпостављамо, док је циљ да се скрене пажња од намере СНС-а, СПС-а, УРС-а, али и ДС-а и ЛДП-а да издају Србију и ураде потезе који баш иду у прилог окупаторима и терористима ОВК. О издаји, те новине, „Курир“, не говоре, или се о томе само у траговима пише! Али се зато фингираним саопштењима и измишљеним сплеткама настоји спојити оно што је у сваком могућем смислу неспојиво, јер само таква може бити права природа односа Двери Српских са ДС-ом. Овакве лажи само доприносе даљем урушавању државе Србије, заташкавању радњи оних који су нашу земљу окупирали али и њихових помагача, а у исто време подмуклим изевтавањем о наредим потезима и намерама оних који се против те окупације боре.

Зато поручујемо табору СНС, СПС, УРС, ДС, ЛДП и осталим њиховим сателитима да смо против њихове политике, против разбијања Србије коју спроводе, против уједињених монопола који оставише само костур од Србије, и који деценијама таворе на грбачи овог народа.

Када смо демонстрирали против ДС-а после изборне крађе
, тада смо били у праву и нисмо били Ђиласови већ своји, одлучни и одговорни, истинољубиви и праведни! Док сада СНС-у то смета и покреће ниску кампању против нас. Ми смо за смењивање ДС-ове власти у Београду, за укидање власти у Војводини коју држи ДС, али и за смењивање квинслишке власти СНС-а, СПС-а, УРС-а и осталих који намеравају да отуђе Косово и Метохију од Србије. Косово и Метохија су срце Србије и то се не може отуђити, а ако га предају окупаторима, Србије више неће бити.

Дакле, СВИ СУ ОНИ ИСТИ, нема суштинске разлике међу њима,  владају на страху и обманама, владају на лицемерним  кредитима који су умочени у крвавој голготи народа на Косова и Метохије, шире лажну наду, а себе безобразно богате. Зато им поручујемо: Доста је било демагогије и предаје Косова и Метохије, достаје било празних обећања и лажи, доста је било ширења неистина о намученом народу који се диже за свој живот, доста је било партијашења и продаје земље, вода и ресурса, доста је било поробљавања народа, доста је било! Господо, ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ! [2]

За живот Србије!

Повереништво Српских Двери Пирот

No comments:

Post a Comment