Monday 8 April 2013

Двери Пирота о ултиматуму ЕУ

Протест у Београду:
НЕЋЕМО ЕУ – ХОЋЕМО КОСОВО И МЕТОХИЈУ



Поштовани суграђани,
                     Обавештавамо вас да су Српске Двери и остале патриотске организације већ 48 сата непрекидно на Тргу Републике у Београду, протествујући против  ултиматума и осталих преговора са Бриселом. Под шаторима у центру Београда упорно и пожртвовано истрајавају у мирној борби да се чије и друга страна у Србији, јер главни медији о томе упорно ћуте. Ћути се о народу који каже „НЕ“ квинслишком потпису и предаје Косова и Метохије терористима ОВК. Овом приликом износимо поруку која је послата влади Србије:

Захтевамо да се очува интегритет и целовитост Србије са Косовом и Метохијом као неодвојиви део њене територије, културне и духовне баштине без које ми губимо идентитет. Не сме се жртвовати један народ зарад, тобоже, неког обећања и лицемерне подршке Европске Уније. Овај чин уцене мора се одбацити и потражити решење проблема под окриљем Уједињених Нација са јасним враћањем у оквире Устава Србије и Резолуције 1244. Двери и остали остају на тргу до уторка, док се не донесе коначна одлука, и позивамо све људе у Србији да стану у одбрану своје земље. Сугеришемо као кључни фактор мира повратак руског војног контигента на Косово и Метохију. 
 
У 12 часова Српске Двери су кренуле са Трга ка Влади где се налазе студенти који такође изражавају своје незадовољство са тренутном политиком владе о Косову и Метохији! Тамо ће сви заједно дочекати одлуку Владе.

Повереништво Српских Двери Пирот

No comments:

Post a Comment